Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Els Nijssen

Beste Ineke, mist je bij EN. Vandaar mijn extra bezoek aan jouw weblog. Ik lees net dat je weer terug bent in Nederland. Tot snel bij EN. Hartelijke groet, Els N

Ineke

Ineke, je fantastische reis zit erop. Ik heb genoten van al je verhalen. Heb bewondering voor je passie en alles wat je in deze reis heb kunnen vewezelijken.
Ik weet zeker dat je terug kijkt op een zeer zinvolle reis, en wens je hier in nederland alle steun toe om door te kunnen gaan met alles waar je je met zoveel liefde voor inzet.
Met vriendelijke groet Ineke

John

Lieve schat, ik ken je passie en je verlangens maar al te goed en ik geef je daar de ruimte voor.

Ik ben trots op jou en het goede werk dat je verricht en ik ben blij dat ik daar deel van mag uitmaken!

Ninakupenda pia.

Angélique
reactie op: verhaal Afscheid

Heb genoten van al je verhalen en belevenissen, enne; soms zijn er wel "beautiful goodbye's, that will never leave your mind" houd je mooie tijd en alles wat je hebt kunnen doen daar vast, om wellicht weer uit te kijken naar het volgende.

Safari Njema!

AJ
reactie op: verhaal Afscheid

Welkom terug in Nederland, Ineke. Ik hoop dat je de tijd even hebt om bij te komen en alles te laten bezinken. Ik heb in ieder geval genoten van je verhalen de afgelopen weken. Ik hoop dat je Kenia verlaat met een voldaan gevoel.

Liefs, AJ

papa en ellie.
reactie op: verhaal Afscheid

lieve ineke een hele goede terugreis toegewenst.veel liefs papa en ellie.

Jur
reactie op: verhaal Afscheid

He meis, sterkte met afscheid nemen.
Liefs Jur

Wendy
reactie op: foto

Wow, echt te gek Ineke!

Wendy
reactie op: foto

Mooie momenten!

Wendy

Lieve Ineke,

Mooi verhaal weer en heb zo genoten van de bezoeken aan El Roi School en Blessed Camp.

Geniet van je laatste week in Kenia.. ik weet het; afscheid nemen is moeilijk maar na alles wat je hebt bereikt/gedaan daar, mogen zij er ook best een afscheidsfeestje van maken ;-)

Succes nog even en alvast een goede reis terug.

Liefs Wendy

P.S. Met mij gaat het langzaam iets beter...

ellie/papa

lieve ineke, zien naar je uit. tot vo lgende week .liefs papa en ellie.

Mark

Wat een leuk stuk weer! Kun je ook in Nederland blogs blijven schrijven, want je schrijft zo leuk. Praat je ook zo? :-)
Ik zal alvast 'Inekeinnederland.reismee.nl' voor je reserveren!

AJ

asubuhi njema!

ellie helbers
reactie op: verhaal Kisumu

lieve ineke, we volgen je via de mail. we zijn erg trots op je. pas goed op jezelf. zien uit naar 13 april. veel liefs en een dikke kus. papa en ellie.

Ineke

Ik hoop dat er nog heel veel goed nieuws dagen bij komen, dit is zo fijn om te horen. Pas dan weet je weer waar je alles voor doet, jullie verdienen het!!!!!!!!!!
Groeten Ineke

Angélique

Wow! t word bijna vaste prik om s'avonds na half tien nog even te gluren wat A&I beleefd hebben...leuk! krijg nu helemaal de keniakriebels ..ik ben in het trotse bezit van het handboek voor de luie naaister ...en da's geen grapje...kan redelijk uit de voeten met naald/draad en de machine...dus ik geloof dat ik 'ns spijkers met koppen moet gaan slaan hier...of zal ik zeggen de draad op pakken? Wat een geweldige ontmoeting staat er op stapel ! Allemaal GOOOD nieuws eigenlijk vandaag...super! Enjoy!

Ineke

Dank je wel lieve allemaal voor jullie reacties. Ik kom weer terug hoor, Caitlin! Leuk dat je meeleest ook, lieverd! Groetjes aan mama en Demi!

Bart

dat klopt, mikken gewoon

Ineke van Huuksloot

Hahahahahaha Gerry..... GEEN HURKTOILET. Ik lach me dood om jou, en iedereen hier ligt dubbel. Maar eigenlijk is het veel hygienischer dan een zit toilet hoor. Je moet alleen even goed mikken :-)

gerry

ik vind alles prima, kan overal slapen, neem muggen op de koop toe, me wassen met een klein emmertje water, een maaltijd met hier en daar een vliegje (moet wel gaar zijn) maar GEEN HURKTOILET!!

Daphne Boot
reactie op: foto

WOW Ineke, wat gaaf!! :)

caitlin

ik vind het leuk om je verhalen te horen en de foto`s te bekijken
(ik zou het wel leuk vinden als je weer trug komt want het is een beetje stil hier)maar ik vind het wel lief van je dat je vrijwilegers werk doet en ook dat je daar voor heeeeeeeeeeeeeeele maal naar kenia gaat
gr. caitlin

Ineke

Hoi Ineke, Ik volg je verhalen al een paar jaar en wat je in deze reis allemaal voor elkaar krijgt vindt ik echt fantastisch. Je inzet voor deze kinderen en alles er omheen met zoveel liefde en zorg, onvoorstelbaar.
Ik wens jou en alle vrijwilligers om je heen nog heel veel succes daar. Ik blijf je verhalen volgen.
Met vriendelijk groet Ineke

Wendy

Jullie hebben dus inderdaad een mooie, bijzondere dag gehad. Lees altijd weer met plezier je verhalen, Ineke! Zo zeggen de foto's nog meer (en die zeggen vaak al zoooveel). Succes met alles! X, ook aan Anneke

Anneke

euh... with you!

Anneke

Nice to be here wit you!!! xx

Susan van Beek
reactie op: foto

Wat een mooie kleurige foto!

angélique

Hey Ineke! een verhaal om om verschillende redenen weer stil van te worden...wat een verschil kun je maken, en wat dapper dat je er toch maar even voor bent gaan staan! Ik blijf het indrukwekkend vinden dat jullie op deze wijze voor een stukje betrokkenheid van de ouders durven te gaan staan, chapeau!

"The world won't get no better, if we just let it be", en ook al mag het misschien soms voelen als een druppel op een gloeiende plaat, je maakt een verschil, voor nu, en voor generaties!

Geweldig dat je je tijd daar mag verlengen, nog meer goood work!

gerry

chapeau chapeau John!

AJ

Goed gehandeld, John! Hopelijk heeft de beste man zijn les geleerd, dan is het de 'verloren' dag meer dan waard geweest lijkt me.

Antal

De grootste zegen ben jij! Met je niet aflatende enthousiasme, intense passie, daadkracht, moed en liefde breng je veel goeds aldaar. Zeer inspirerend voor velen, niet in de laatste plaats voor mij! Ik ben trots op je en hoop van harte, dat de projecten en de gemeenschap dankzij jou inzet en Doningood een voorbeeld voor anderen zullen zijn. You go girl!!!

Gerry

Toevallig hadden Tamara en ik het daar ook over toen we in Kenia waren in december. Wanneer geef je genoeg??
We kwamen er ook niet uit Ineke. Zodra ik hierop een antwoord heb laat ik het je weten.
liefs

Laura de Vor
reactie op: foto

Gaaf :).
Ik werk ook bij de praxis, het staat hem inderdaad goed!

Anne-Marie

Hi Ineke,

Erg leuk al je verhalen en wat is alles betrekkelijk hier als je leest hoe mensen daar moeten leven. Super wat je daar allemaal doet en onderneemt.
Hartelijkegroet,
Anne-Marie

Anneke

Mooi te lezen, jammer dat ik er niet bij kon zijn...
ben benieuwd naar het resultaat!
Thea is zeker een leuke vrouw, in NL maken we een date! Ik hoop in maart ook naar dit project te gaan.
Succes! liefs, An

Renée

Hoi Ineke,

Dit vond ik een tijdje terug op internet. Misschien kan je er wat mee. Het gaat over multi-storey gardens, een manier om gewassen te verbouwen met een minimum aan water. http://www.indiaenvironmentportal.org.in/files/Multi%20storey%20Gardens%20to%20Support.pdf en
http://fex.ennonline.net/29/multistorey.aspx

Groetjes Renée

Bart

Nakupenda Kenia

Mark

Zo, voor Sonia wordt het nu echt spannend....morgenavond vliegt ze!
Kijk maar eens op Sonia's blog, er is wat nieuws over een extra camera. Maar eens kijken of dat wat wordt.'
Gisteravond was John bij ons op bezoek, erg gezellig!
Ik kijk uit naar jouw/Sonia's nieuwste blogs!
Groeten, Mark

Mark

Hoi Ineke, wat een interessant verslag weer. Vooral dat verhaal van de bewaker... die blijkbaar aan de verkeerde kant van de tralies staat! Hier zou je er aangifte van doen, maar dat zal in Kenia wel wat moeilijker liggen - gezien alle andere ervaringen.
Ik hoop dat dat hoofd scheren alleen voor de mannen geld, want Sonia heeft het hier net weer laten blonderen en knippen :-)

Veel plezier en succes weer verder!

PS. wat het video-en betreft gisteren besloten om geen nieuwe spiegelreflex camera met video mogelijkheid te kopen...ondanks de erg aanlokkelijke 'kopen, kopen,kopen' reclame van de Mediamarkt die dit weekende 19% korting gaf :-)
Lekker voorbeeld van consuMEERen. Het wordt dus waarschijnlijk toch filmen met jouw handycam.

Mark.

Vivian

He In,

Wat super leuk om je verhalen te lezen! En wat ben je goed bezig!! Ik kan mij voorstellen dat de tijd veel te snel voor je gaat met alles wat je nog op de planning hebt staan.
Heel veel succes en ik blijf je volgen!

Dikke kus,

Viv

Bettie/Brechtje

Hey Ineke!

Hier een berichtje uit het (alweer) koude Nederland! Ik heb de foto's gezien van het Doingoood huis en ik vind het er mooi uit zien!
Wat doen jullie ook een goed werk voor het Blessed Camp, het gaat idd niet allemaal vanzelf, maar wanneer je het leest begint het al wel aardig vorm te krijgen!!

Succes, ook met het verstaan en praten van het Swahili! (lijkt me echt lastig :))

Mark en Sonia

Hoi Ineke,

Wat leuk om de foto's te zien en de verhalen te lezen. Ik zou BIJNA zelf die kant op komen (Mark) :-)
De afgelopen week druk geweest om na te denken over filmapparatuur.
Het eenvoudigste en vooral goedkoopste is jouw HD handycam.
De tweede optie is een semi-professionele camera huren, maar da's niet goedkoop en past ook niet in onze reisverzekering. Sonia kwam gisteren iemand tegen die misschien iets kon regelen. Zo zie je dat netwerken zoooo verschrikkelijk belangrijk zijn, zoals jij ook steeds in Mombasa weer ontdekt.
De laatste optie (en daar is de meeste tijd in gaan zitten deze week) is het kopen van een nieuwe spiegelreflexcamera Canon EOS 550D, die ik eigenlijk al een tijdje graag wil hebben. Die kan ook HD filmen en bied wat meer filmische mogelijkheden dan een handycam. Maar tegelijkertijd zijn er wat meer skills voor nodig, en daar voelt Sonia zich niet zo zeker bij. Een soort van vierde oplossing zou kunnen zijn om optie 1 en 3 te combineren.

Nou ja, nog een week om een ei erover te leggen!
Ik denk dat welke oplossing we ook kiezen, het resultaat helemaal goed gaat komen!

Veel sterkte en plezier daar verder, en ik hoop over anderhalve week ook foto's op Sonia reisblog te kunnen vinden!

Mark en Sonia

Astrid Verdoorn

Heey Ineke,
Wat leuk om je verhalen te lezen! Je maakt zo echt heel wat mee! Succes daar nog!

Groetjes,
Astrid

Bart

Hey Ineke,

top hoor! En doe je de groeten aan Peter en Nancy

Kwaheri,

Bart

Susan van Beek

Ik ken je eigenlijk nog maar nauwelijks, maar wat een prachtig mens ben jij! De bevlogenheid waarmee jij bezig bent en van alles voor elkaar krijgt vind ik echt helemaal geweldig. Nog een goeie week en dan kan ik je live in actie bewonderen. Heb er superveel zin in!

Yolanda

Hoi Ineke. Ik hoorde van John dat je een blog bijhoudt en dus.... Leuk om te lezen. Je krijgt trouwens nog de hartelijke groetjes van Lisanne en de andere "zumba-meiden". Ze leven allemaal met je mee. Werk ze en geniet van alles en ik ga je volgen de komende tijd volgen. Gr

AJ
reactie op: foto

Keurig! Misschien moet je even de ramen wassen nog, maar verder ziet hij er echt perfect uit!

AJ

Haha, je bent ook van alle markten thuis hé... Leuk je verhalen te lezen! Geniet er van en werk ze!

AJ

He Ineke,

Leuk om je verhaal te lezen. Fijn dat je goed bent aangekomen en direct je plek weer hebt gevonden! Ook direct mooie resultaten geboekt, fijn voor Kennedy! En ook nog de staat van Afrika lezen, ik heb hier in de kast 'the state of Africa', ik neem aan hetzelfde boek. Ik was erg onder de indruk, geeft een prachtig gedetailleerd beeld weer van de bizarre geschiedenis van dit mooie continent, veel leesplezier (hoewel plezier niet altijd het goede woord is..) Ik ga snel door naar je volgende verhaal! X AJ

Tanja

Geweldig om je verhalen te lezen! Keep up the good work en geniet!

Susan

Heerlijk om je enthousiaste vernalen te lezen en mee te maken hoe het allemaal gaat. Het gaat ongwtijfeld 10 hele mooie weken worden! En... vandaag nog maar 2 weken en dan kom ik het mooie paleisje van binnen bekijken!

Mark

Ineke, heel leuk om je enthousiaste verhalen te lezen en alvast een indruk te krijgen van wat Sonia in februari te wachten staat. Die zit nu nog aan de andere kant van de wereld bij -12 graden en sneeuw.
Ze heeft ook een weblog geopend (heel origineel - soniainkenia), zou je dat eens kunnen lezen of we alles goed hebben verwoord?
Heel veel succes daar (maar dat lukt wel zo te lezen!), Mark.

Anneke

Aante Sana, kubwa ya hali ya hewa
Lala salama.
x

Els Nijssen
reactie op: foto

Ha die Ineke, wat een wereld van verschil!! Ik kan mij voorstellen dat je er heel erg van geniet. Liefs, Els N

Bart

Ha die Ineke,

Nakupenda Kenia

Bart

Susan van Beek
reactie op: foto

Ehm? Ik neem wel een taxi... haha. Leuk om je verhalen te lezen. Het is wel duidelijk dat jij daar echt op je plek zit. Mooi en tot over twee weken!

Anneke

Natuurlijk wil ik ook nog even reageren. Je betn weer Goood bezig daar... mooi! Leuk ook de foto's heerlijk om zo met je mee te reizen... veel liefs.

Anneke
reactie op: foto

Geweldig!! Ik eerst! haha

Ineke

Lieve allen,

Bedankt voor jullie berichtjes, heel erg leuk om jullie betrokkenheid te lezen! Dikke kus uit warm Mombasa!

Nel

Hallo Ineke
hoe is het,hier regen,je treft het geniet er van
dit is mijn eerste berichtje dus je hebt de primeur.
LIEFS NEL

lotte

hallo Lieve Ineke,
gaat alles goed met je?heb je het leuk daar?Boe bla blabla,,hopjes vanille en chocola,aardbei en blanke vla!
vanavond komt John bij ons eten.Veel plezier
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
lotte

Angélique

hey Ineke!
Geweldig, jammer dat ikniet met mijn ogen dicht kan lezen! De manier waarop je schrijft maakt het bijna of je er bij zit....wat heb je al een hoop gedaan!
Groeten, ben alleen al vanwege het weer jaloers op je!! haha

Saiola

Hi mzungu ;)

Leuk dat ik nu ook jouw verhalen kan volgen daar, vooral omdat het allemaal zo herkenbaar is! Het vrijwilligershuis klinkt super, kom zeker keertje kijkje nemen in maart! En zet die mannen idd maar eens goed aan het werk met de verf hihi ;)
Succes daar en geniet ervan!!

Groetjes, Saiola

Ashley

Wat leuk om te lezen. Wat ben je al druk bezig! Allemaal positieve dingen. Geniet ervan, ik vind het mooi wat je doet! Liefs.

Jeroen

Ha die Ineke,
In je element. Doooooiiing good en doing more. Leuk je verhaal te lezen. Het lijkt een lange tijd, 10 weken. Al zal het met alle plannen en tussendoor alle ongeplande zaken weer heel snel gaan,... en de tijd,... ja de tijd.
Geniet en doe goed!

Wendy

Wat een mooi verhaal weer Ineke en wat kijk ik uit naar alle verhalen die nog gaan komen! Geniet van elk moment daar en ik weet zeker dat deze periode heel veel gaat opleveren als ik zie wat jullie in 1 dag doen en bereiken: dat moet goed komen!
Enne.. ik ben nu ook wel benieuwd naar dat boek ; De staat van Afrika'. Ga eens even naar bol.com ;-)

Succes met alles en veel liefs!

gerry

heerlijk om je verhaal te lezen. je zit echt in een flow.
dus: go with the flow Ineke.
Ook toevallig!? Ik heb dat boek, de staat van Afrika, gekregen met Kerstmis van de zoon van Emiel.
Ben er al in begonnen, en probeer de feiten te onthouden, maar dat wil nog niet lukken. Ik doe mijn best.
Heel veel liefs

Susan

Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt, en wat heb je alweer een heleboel gedaan en gergeld in slechts 2 dagen... Door je verhalen krijg ik echt zin om naar Kenia te gaan! Succes daar en tot over 3 weken!

Tante Jeanne

Lieve Ineke. Je bent weer in je element lees ik!Fijn hoor zo'n lange periode daar te zijn. En fantastisch je tweede huis. Chapeau voor alles wat je beweegt zoveel goed te doen voor de kinder
en daar. Ooit hoop ik echt jou daar bezig te zien met "jouw"kinderen. Liefs en good luck daar. Pappa en Tante Jeanne.

Annemarie

Ineke,
Heel veel geluk en plezier de komende weken!
Succes!!

Liefs Annemarie

Hanneke Oppers

Ha Ineke,

Ik wens je veel succes en ook plezier. Super dat je dit allemaal doet en wellicht kan ik me in de toekomst inzetten als vrijwilliger voor je stichting.

Geniet en groeten daar!

Liefs,
Hanneke

jurjanne

En als jullie dan toch in de buurt zijn van Peter zijn geboortedorp dan is het nog maar 5 uur naar Kampala. Ik zeg hit the road.

Daphne Boot

Beste Ineke,
Ik wens je heel veel plezier in Kenia!!
Ik kijk uit naar je verhalen!

Groetjes,
Daphne

Mario van Esch

Hallo Ineke,
Wat spannend allemaal zeg, en een geweldig vooruitzicht. Ik hoop echt dat al je doelen te realiseren zijn in de weken dat je in Kenia bent!
Geweldig allemaal....hoop dat als je terug bent er al een hoop donaties gedaan zijn met de actie van mij!!!
Groetjes Mario

tjesca

Lieve Ineke,
wat ziet de site er gaaf uit. En zo gaaf voor je dat je 10 weken naar Kenia gaat! En wat zullen ze weer blij zijn dat je er bent...toch een beetje thuiskomen hè
liefs Tjesca

Tante Jeanne.

Hoi Ineke. Leuk zeg. Proficiat met deze leuke site. Tien weken??? Wow. Ben ik nog op tijd voor in-entingen als ik in die periode "even"wil komen proeven van jouw missie?
Groetjes. Jan en Jeanne.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Doingoood